Over mij

Welkom op mijn website! Mijn naam is Denise Pons en ik ben een freelance webdesigner gevestigd in Maassluis. Naast mijn freelance werkzaamheden, werk ik vier dagen in de week bij MARIS B.V. als user interface developer. Ook al ben ik fulltime werkzaam, voel je vrij om contact met mij op te nemen of om hallo te zeggen, of liever, als je denkt dat wij een aantal projecten samen kunnen doen kan je met mij in contact komen per e-mail, telefoon (06-27196132) of je kan mij stalken via social media.

Skills

De software die ik gebruik: Photoshop, Sketch, Illustrator, After effects, Sony vegas, Lightroom, Joomla en visual studio code. Ik codeer met HTML5 en CSS3 met nadruk op responsive design (dat wil zeggen dat de website ook goed werkt op tablets, smartphones etc.), gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en aandacht voor de kleine details.

Opleidingen

Na het behalen van mijn multimediavormgever diploma op het grafisch lyceum utrecht ben ik gelijk gaan werken als webdesigner bij een leuk bedrijf in Voorburg. Drie jaar verder ben ik naast mijn werk en bedrijf de voltijdse studie HBO communicatie en multimedia design gaan volgen. Deze hoop ik in 2018 afgerond te hebben.

Interesses

Webdesign, usability design, reizen, surfen, films en series.

Waar kan ik je mee helpen ?

Website

Je kunt bij mij terecht voor kleine en grote websites. Wil je de website zelf bij kunnen houden, maar heb je niet zoveel verstand van computers? Dan is een Joomla CMS de oplossing!

Video / fotografie

Je bedrijf een verhaal laten vertellen door middel van een video? timelapse, foto's van het product/bedrijf of toch iets anders? Neem contact met mij op!

Grafisch

Een logo en het huisstijl is het visitekaartje van het bedrijf. Wil je een complete huisstijl laten ontwerpen of een redesign ervan? Dniieze wil je hier graag bij helpen.