Hi, ik ben Denise 👋

Ik ben geboren (1988) en getogen in Maassluis, woon hier samen met mijn partner en onze twee kinderen en werk momenteel bij Lely in Maassluis. Ik ben dol op het oplossen van problemen. Ik vind graag nieuwe, creatieve manieren om uitdagingen aan te gaan.

Mijn interesse voor het maken van websites begon al heel vroeg tijdens de CU2 fase. Dit was een profielen website die je geheel zelf kon opmaken door middel van HTML en CSS. Toen was ik al opzoek naar de perfecte kleurcombinatie. Natuurlijk had ik totaal geen idee dat ik hier later mijn beroep van zou maken. Om hier meer over te leren ben ik de opleiding multimedia vorgever gaan volgen aan het GLU in 2006. Na het behalen van mijn diploma in 2010 ben ik gaan werken als webdesigner bij Maris B.V. De nieuwsgierigheid en interesse naar "meer" ben ik naast mijn baan, de bacheloropleiding CMD gaan volgen aan het LOI in 2014. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond in 2019. Ik geloof in het creëren van ervaringen die inspelen op de behoeften van de gebruiker.

Verder ben ik nieuwsgierig, leergierig en een enorme doorzetter. Ik houd van kritisch meedenken maar ook van terrasweer, met een wijntje, cappuccino en appeltaart.